7 Чудес Виробник товарів для дому та хоз.товарів

Україна, Одеса
 
На порталі: з февраля 2024
Останній візит: 05.03.2024, 10:36
Написати повідомлення

7 Чудес

Опис

Компанія "7 чудес" ми є виробниками товарів для дому та хоз.товарів.

  • Думаєте де дешево купити господарські товари для дому? Вам потрібно корисні товари для дому та кухні на реалізацію? І, звісно, ви шукаєте оптимальний варіант, щоб було недорого, якісно і з надійним поставщиком? Ми вас приємно здивуємо!
  • Компанія "7 чудес" працює для великого і малого бізнесу України, Польщі, Румунії, Молдови та ще десятка других країн Європи. Нам довіряють і обирають нашу продукцію не лише через доступні ціни, а тому, що ми є виробником і пропонуємо господарські товари оптом.
  • Компанія "7 чудес" на ринку виробництва товарів "Household" з 2008 року. Постійне зростання потужностей обладнання за цей період дозволило створити замкнутий цикл виробництва з виготовлення дрібних товарів для дому.

Фотографії

Якщо вам немає різниці яку губку для мити посуд купити, значить ви ніколи не користувалися дійсно хорошими губками. Хоча б раз спробуйте губку "Супер піна" і назавжди залишитеся її прихильником.Вона великого розміру. Вирізняється високою якістю. Але головна особливість у поролоні зі збільшеними порами, що сприяє утворенню мега рясної піни. Деякі з пір досягають розмірів 2 см.Ганчірка для миття підлоги. Ефективно видаляє бруд із поверхонь, добре вбирає вологу та віджимається. Після використання слід прополоскати, віджати та залишити у сухому місці.Зроблена із якісної поліетиленової сітки. Вона дуже м'яка, приємна до тіла. Може використовуватись для всіх типів шкіри.Все що необхідно для миття та прибирання в одній упаковці .Частина того що ви виготовляєте10 шт по 60 л в упаковці / 50 упаковок у ящику  Матеріал: поліетилен  Пакети об'ємом 60 літрів призначені для дрібного будівельного сміття. Мають підвищену міцність. Виготовлені із поліетилену високого тиску. Упаковано в рулони по 10 штук.

Інформація

Мінімальний обсяг замовлення: 10 упак.
Юридична особа: ТОВ Хасіба
ЄДРПОУ / ІПН: 43256935 (Перевірити постачальника)
Кількість співробітників: 10
Час роботи: Пн-Пт, 09.00-18.00

Контакти

Адреса: м.Одеса ,вул.Бабеля 63
Телефон: +380631474141 Показать
Email: [email protected] Показать
Телеграм: 0631474141 Показать
Viber: 0631474141 Показать
Сайт: ░░░░░░░ рег
Посилання на сайт та соцмережі відображаються лише зареєстрованим користувачам
Зареєструватись
Увійти

Дополнительная информация

Регіон: Україна, Одеса
Тип постачальника: Производитель, Прямой поставщик