Ековіжен Виробник поліетиленової продукції

Україна, Дніпро
 
На порталі: з августа 2023
Останній візит: 23.02.2024, 15:56
Написати повідомлення

Ековіжен

Опис

«ЕкоВіжен» – сучасна креативна українська компанія з виробництва поліетиленової упаковки та пакетів різної конфігурації.

Наша діяльність розпочалася ще у 2018-му році, з випуску окремих партій поліетиленових пакетів на замовлення. Згодом ми значно розширили номенклатуру виробів. Це стало можливим завдяки злагодженій та наполегливій роботі всього колективу, із чітким розумінням відповідальності та взятих на себе зобов'язань.

Зараз наші товари широко використовуються у багатьох сферах життя – у побуті, у сільському господарстві, торгівлі та будівництві. При цьому матеріали, які ми використовуємо, повністю відповідають вимогам нормативно-правової документації, вирізняються своєю міцністю і надійністю. Це підтверджується і відгуками наших постійних покупців та партнерів. Ми стежимо за кожним технологічним етапом, ретельно контролюємо якість сировини та параметри виробів.

ТОВ «ЕкоВіжен» сьогодні – це…

зростаюче підприємство, яке активно стежить за новітніми тенденціями та розробками у профільній сфері. А також – за тим, якої продукції потребує наш споживач, щоб задовольнити будь-який існуючий запит. У компанії ТОВ ЕкоВіжен можна замовити велику кількість різної полімерної продукції за помірною ціною:

  • Поліетиленовий рукав
  • Поліетиленовий напіврукав
  • Поліетиленове полотно
  • Первинна плівка
  • Плівка із вторсировини
  • Пакети для сміття
  • Поліетиленові мішки (для промислових товарів, будівельних матеріалів, пакування харчових продуктів; із товщиною від 40 мкм)
  • Поліетиленові вкладиші.

Фотографії

Інформація

Мінімальний обсяг замовлення: грн.
ЄДРПОУ / ІПН: 42014314 (Перевірити постачальника)
Кількість співробітників: 30

Контакти

Телефон: +380677210909 Показать
Телеграм: https://t.me/ecovisionAleksandr Показать
Viber: +380677210909 Показать
Instagram: ░░░░░░░ рег
Посилання на сайт та соцмережі відображаються лише зареєстрованим користувачам
Зареєструватись
Увійти

Дополнительная информация

Регіон: Україна, Дніпро