Радова Вест Трейд Ми, займаємось імпортом продуктів харчування з Іспанії

Україна, Львів
 
На порталі: з июля 2023
Останній візит: 17.01.2024, 10:18
Написати повідомлення

Радова Вест Трейд

Опис

Radova West Trade - імпортер з 10-річним досвідом роботи на ринку України. Співпрацюємо з найпопулярнішими виробниками Іспанії та Європи.

Наша постійна турбота та прихильність до обслуговування та якості привели до важливих комерційних угод, які дозволяють нам продавати нашу продукцію по всій території України. Наша дистриб'юторська мережа задовольняе потреби супермаркетів і великих продовольчих закладів, мережевих магазинів, азс, провідних груп готелів, а також Мережі ресторанів, мінімаркетів і регіональних ринків тощо.

Radova West Trade, в щорічним учасником найбільшої в Україні виставки продуктів харчування та напоїв Worldfood Ukraine. Якість та ціна наших продуктів є головною метою нашої компанії, яка в поеднанні з найкращим і максимально персоналізованим обслуговуванням в гарантією задоволення наших клієнтівRadova West Trade - імпортер з 10-річним досвідом роботи на ринку України. Співпрацюємо з найпопулярнішими виробниками Іспанії та Європи. Наша постійна турбота та прихильність до обслуговування та якості привели до важливих комерційних угод, які дозволяють нам продавати нашу продукцію по всій території України. Наша дистриб'юторська мережа задовольняе потреби супермаркетів і великих продовольчих закладів, мережевих магазинів, азс, провідних груп готелів, а також Мережі ресторанів, мінімаркетів і регіональних ринків тощо. Radova West Trade, в щорічним учасником найбільшої в Україні виставки продуктів харчування та напоїв Worldfood Ukraine.

Якість та ціна наших продуктів є головною метою нашої компанії, яка в поеднанні з найкращим і максимально персоналізованим обслуговуванням в гарантією задоволення наших клієнтів

Прикріплені файли::

Інформація

Мінімальний обсяг замовлення: 1 000 грн.
Юридична особа: ТОВ "Радова Вест Трейд"
ЄДРПОУ / ІПН: 42925935 (Перевірити постачальника)
Час роботи: Пн-Пт, 09.00-18.00

Контакти

Адреса: Дрогобич
Телефон: 380 98 979 79 12 Показать
Email: [email protected] Показать
Телеграм: https://t.me/SenyorPomidor228 Показать
Viber: +380 98 979 79 12 Показать
Сайт: ░░░░░░░ рег
Instagram: ░░░░░░░ рег
Посилання на сайт та соцмережі відображаються лише зареєстрованим користувачам
Зареєструватись
Увійти